34-та річниця Чорнобильської катастрофи

  • 596

Фото без опису    В історії нашого народу є чимало скорботних дат, спогади про які щоразу пронизують серця гострим болем. Одна  із таких дат – 26 квітня 1986 року. Це одна із найжахливіших катастроф в історії людства, ім’я якій – Чорнобиль, що понівечила людські долі, багатьох забрала у вічність. З того часу минуло вже 34 роки.

     Але є пам’ять…І саме вона – рушій еволюційного поступу в майбутнє й оберіг найвищих загальнолюдських цінностей. І якщо весь народ пам’ятатиме свою історію, він заслуговує на повагу, він вартий того, щоб дивитися у майбутнє.

     В долі українського народу, Чорнобиль став тяжким іспитом, що залишив глибокий слід не лише в пам’яті, але і  в життях людей. Нічим не виміряти горе,  смерть  та  втрату здоров’я, що принесли в Україну ті страшні дні.

     У цей день ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв, які врятували майбутнє від радіаційної небезпеки й відійшли у вічність.

     Усі ми високо цінуємо ваш подвиг, шановні ліквідатори! Прийміть нашу щиру вдячність та доземний уклін за усе, що ви зробили для України. Ви – Ті, хто врятував Світ!

     Вічна пам’ять тим, хто заплатив життям за приборкання “мирного атома”!