Увага! Форум нової доби "На кордонах"

  • 894

        Запрошуємо на перший у Європі віртуальний форум громадянського суспільства! Ні, це не про конференцію за допомогою ZOOM чи спостереження за трансляцією в YouTube. Це спеціально створений віртуальний простір, у якому ти зможеш взаємодіяти з іншими гостями, обравши собі аватара. Унікальні властивості платформи дають можливість спілкуватися з групами людей у режимі віртуального часу, обмінюватися повідомленнями в секретних чатах, слухати лекторів, відвідувати виступи артистів, ділитися враженнями у соціальних мережах та навіть робити селфі!

       Кількість місць на форумі обмежена до 2000 учасників – не проґав свій шанс взяти у ньому участь!

Для кого

Для жителів Донецької та Луганської областей, які останніми роками опинилися в епіцентрі переосмислення Україною власного шляху розвитку. Для підприємців та активістів, освітян та працівників креативного сектору, урядовців і представників місцевої влади – тих, хто хоче робити свою справу в громаді та суспільстві й розділяє їхні цінності.
Для тих, хто бачить навколо чимало проблем та викликів, але не завжди знає, як саме може з ними впоратися.
Для тих, хто вірить у нашу країну й те, що вона заслуговує кращого.

Детально про форум

Віртуальний простір форуму стане платформою для 7 напрямів дискусій, за якими можна буде слідкувати у реальному часі. 3 основних із них об’єднані темою «Сингулярність ідентичності»:
Персональна ідентичність збере в ток-шоу та на панельних дискусіях управлінців і дієвців, підприємців та громадських активістів, кожен із яких має досвід переосмислення своєї справи, призначення або й життя.
Ідентичність громади стане приводом замислитися над тим, чому ми живемо у містах та селищах саме у таких нинішніх умовах, обмінятися ідеями стосовно того, як разом можемо їх покращити та як у подальшому ефективно взаємодіяти між собою.
Національна ідентичність запросить до філософських дискусій та розгляду реальних прикладів про те, як жити в країні “різних минулих” тим, хто хоче мати спільне майбутнє.
4 практичних напрями проведуть учасників форуму через важливі контексти ідентичності:

  • Культура, як національна безпека
  • Освіта, як друге народження людини
  • Здоров’я, як колективна відповідальність
  • Бізнес та громада


Детальніше про програму форуму forum-novadoba.com.ua