Мрія жителів с.Завидо-Кудашеве здійснена!

  • 1162

    Дуже багато років жителі села Завидо-Кудашеве мріяли облаштувати місце для відпочинку на місцевому водоймищі, яке раніше користувалося попитом у літній період . 

   Наприкінці червня поточного року актив села вирішив здійснити мрію громади та облаштувати територію біля водоймища для відпочинку та дозвілля.

   До ініціативи долучилися сільський голова Анна Павлова, керівництво ТОВ "Перспектива", Каніболоцький Валерій Іванович та допомогли в організації благоустрою.

   Проведена масова робота не одного дня. Приємно, що на допомогу дорослим прийшли підлітки і діти, які також зробили свій внесок у розвиток території відпочинку.

   Висловлюємо слова подяки всім причетним до цього заходу. В котрий раз дякуємо благодійникам за надану техніку та підтримку.

   Дякуємо за активну життєву позицію та здатність прийти на допомогу розвитку громади жителям Криворізької ОТГ: 

Астровій Наталі Вікторівні, Антипенку Миколі Миколайовичу, Кабанцю Сергію Генадійовичу, Богославським Роману Анатолійовичу і Яні Миколаївні, Мостовенку Олександру Петровичу, Лазарцю Віктору Васильовичу, Іванченко Марині Миколаївні,  Костюченко Євгенію Анатолійовичу,  Гаврик Віталію Миколайовичу і Володимиру Миколайовичу, Курасу Сергію Олеговичу, Ікколу Дмитру Андрійовичу, Антипенку Антону Миколайовичу, Кирюшичеву Олександру Романовичу, Згоронець Миколі Олександровичу, Дерипалко Олексію Вікторовичу, Астрову Єгору Олексійовичу, Іванченко Лілії Сергіївні, Портянській Анжелікі Олександрівні та Данилу Олександровичу, Єльсову Руслану Олександровичу, Трапезнікову Андрію Сергійовичу, Згоронець Олександрі Олександрівні, Богославській Аліні Романовні, Хитущенко Івану Євгеновичу і Віктору Євгеновичу, Антипенко Анні Миколаївні, Костюченку Анатолію Анатолійовичу.