Портфоліо кар’єрного просування – будуй кар’єру вже зараз!

  • 1981

      Фото без описуПортфоліо кар’єрного просування – є незамінним інструментом самопрезентації для новачків у професії, адже це чудова можливість продемонструвати  найкращі роботи,  досягнення та потенціал. Тому Добропільський міський центр зайнятості продовжує роботу зі студентською молоддю та залучає її до вебінарів на тему «Удосконалення власного портфоліо», з метою розширити можливості початківців на шляху до самореалізації себе у обраній професіональній сфері.

Сьогодні вебінар відбувся за участю десяти випускників. Більшість з них знайомі з портфоліо в загальних рисах, тому охоче, на прикладі портфоліо створеного за допомогою фахівців Добропільського міського центру зайнятості,  розбирали тонкощі його оформлення та методи розповсюдження.

Створивши власне портфоліо, майбутній випускник стає на крок ближче до довгоочікуваного працевлаштування. Цікаве і зручне портфоліо справить позитивне враження на роботодавця і дозволить показати себе як відмінного фахівця. Не проґавте свій шанс – будуйте кар’єру вже зараз!

Джерело: Добропільський міський центр зайнятості

Інші новини

Всі новини