ДЕНЬ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ УКРАЇНИ!

  • 392

ДЕНЬ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ. 21 листопада ми разом з усією країною відзначатимемо день Гідності та Свободи, який увібрав у себе доленосні події новітньої історії України 2004 та 2013 років – Помаранчевої революції та Революції Гідності. Ці дві революції дали старт формуванню нового загону Героїв, підняттю патріотичної свідомості, скинули кайдани поневолення та покори злочинному режиму, відкрили можливість жити в новій демократичній державі. В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі. Ми не маємо морального права забути подвиги учасників Революції Гідності, учасників АТО, які відстоюють інтереси народу України в нелегкі часи сьогодення. Низко вклоняємось героям Небесної сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній і незалежній державі, адже їх подвиг є неоціненним для України. Ми мусимо усіма своїми справами утверджувати мир та суспільну гармонію на нашій Богом даній землі, розбудовувати нову європейську державу! Адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління. Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні. Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас! З поваго,сільський голова Анна Павлова!

      

    21 листопада ми разом з усією країною відзначатимемо         день Гідності та Свободи, який увібрав у себе доленосні       події новітньої історії України 2004 та 2013 років –           Помаранчевої революції та Революції Гідності. Ці дві   революції дали старт формуванню нового загону Героїв,   підняттю патріотичної свідомості, скинули кайдани поневолення та покори злочинному режиму, відкрили можливість жити в новій демократичній державі.

В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі.

Ми не маємо морального права забути подвиги учасників Революції Гідності, учасників АТО, які відстоюють інтереси народу України в нелегкі часи сьогодення. Низко вклоняємось героям Небесної сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній і незалежній державі, адже їх подвиг є неоціненним для України.

Ми мусимо усіма своїми справами утверджувати мир та суспільну гармонію на нашій Богом даній землі, розбудовувати нову європейську державу! Адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.

Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

З поваго,сільський голова Анна Павлова!