УТОЧНЕНИЙ ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  • 255

ДОДАТКОВО      О Б `Я В А

 

      15 квітня 2021 року о 14.00 годині  дня відбудеться   

      чергова VII сесія Криворізької сільської ради

         VIII  скликання  за адресою: с.Шилівка,

      вул.Шевченко, б.28.

         Вхід обмежений у зв’язку з короновірусною інфекцією.

 

      УТОЧНЕНИЙ    ПОРЯДОК    ДЕННИЙ

 

1. Про  затвердження  розпоряджень з бюджетних питань сільського  голови у міжсесійний період.

ДОПОВІДАЧ: Тітова В.П.

 

2. Про внесення змін до рішення сесії Криворізької сільської ради  від 24.12.2020 

 № VІІІ/3-16 «Про Програму економічного і соціального розвитку Криворізької сільської ради на 2021 рік ».

ДОПОВІДАЧ: Засядьвовк М.В.

 

3. Про внесення змін та доповнень до рішення сесії сільської ради  від 24.12.2020  № VIIІ/3-17 «Про сільський бюджет на 2021 рік» зі змінами та доповненнями.

ДОПОВІДАЧ: Тітова В.П.

 

4. Про визначення розпорядника субвенції за місцевим   бюджетом   та    замовника (кінцевого бенефіціару) за проєктом: «Капітальний ремонт (термомодернізація) будівлі Добропільської  загальноосвітньої школи  I-III ступенів с. Добропілля за адресою: Донецька обл., Покровський район, село Добропілля,  вул. Шкільна,буд. 30 (коригування).

ДОПОВІДАЧ: Грибаускас Л.І

 

5. Про затвердження  Програми  «Шкільний  автобус на 2021 рік»

ДОПОВІДАЧ: Грибаускас Л.І

 

6.   Про погодження проєкту рішення « Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2022 рік Криворізької сільської ради Покровського району Донецької області».

ДОПОВІДАЧ: Засядьвовк М.В.

 

7.   Про погодження проєкту рішення «Про встановлення розміру  ставок єдиного податку  для першої та другої групи фізичних осіб-підприємців та затвердження Положення про єдиний податок  на  території Криворізької сільської ради на 2022 рік ».

ДОПОВІДАЧ: Засядьвовк М.В.

 

8.  Про погодження проєкту рішення  « Про встановлення ставок та пільг

зі сплати земельного податку  на 2022 рік ».

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

9.  Про встановлення розміру орендної плати за земельні  ділянки  по Криворізькій сільській раді.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

10. Про затвердження договорів, укладених сільським головою від імені Криворізької сільської ради.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

11.  Про затвердження Положення про відділ загальної та організаційної роботи апарату виконавчого комітету Криворізької сільської ради .

ДОПОВІДАЧ: Павлова А.І.

 

12. Про затвердження Положення  про Відділ цивільної, оборонної, мобілізаційної  та правової роботи апарату виконавчого комітету Криворізької сільської ради .

ДОПОВІДАЧ: Павлова А.І.

 

13. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради  « Про створення юридичної особи - фінансового відділу Криворізької сільської ради та затвердження Положення  про фінансовий відділ Криворізької сільської ради » від 24.12.2020 № VІІI/ 3-9.

ДОПОВІДАЧ: Тітова В.П.

 

14. Про надання згоди на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину України Бессарабу Олегу Олександровичу.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

15. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бєлікову Миколі Миколайовичу для ведення особистого  селянського господарства за межами населених пунктів Криворізької сільської ради Покровського району, Донецької області. Кадастровий номер: 1422082200:01:000:1100.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

16. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Бєліковій Олені Петрівні для ведення особистого  селянського господарства за межами населених пунктів  Криворізької сільської ради Покровського району, Донецької області. Кадастровий номер: 1422082200:01:000:1102.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

17. Про надання згоди на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці України Броваренко Валентині Анатоліївні.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

18. Про надання згоди на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину України Броваренку Віктору Миколайовичу.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в оренду громадянину України Гудзоватому Дмитру Сергійовичу  для городництва в межах с.Лиман Криворізької сільської ради   Добропільського  району Донецької області.  Кадастровий номер: 1422088800:03:000:0026.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в оренду громадянину України Гудзоватому Дмитру Сергійовичу  для городництва в межах с.Лиман Криворізької сільської ради   Добропільського району Донецької області. Кадастровий номер: 1422088800:03:000:0027.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

21. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину України  Єльсову Руслану Олександровичу.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

22. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину України  Жарченку Івану Петровичу.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

23. Про надання дозволу на складання  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину України  Жигальцову Сергію Сергійовичу.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

24. Про внесення змін до рішення сесії Криворізької сільської ради від 30.07.2020 № VII/9-2  «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність громадянину України Літвінову Андрію Івановичу для ведення особистого селянського господарства в межах населеного пункту с. Завидо-Борзенка на території Криворізької сільської ради Добропільського району Донецької області.  Кадастровий номер: 1422084400:08:000:0045».

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

25. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Зоц  Ірині Павлівні для ведення особистого  селянського господарства за межами населених пунктів  Криворізької сільської ради Покровського району,  Донецької області. Кадастровий номер: 1422082200:01:000:1104.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

26. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Зоцу Сергію Сергійовичу для ведення особистого  селянського господарства за межами населених пунктів  Криворізької сільської ради Покровського району, Донецької області. Кадастровий номер: 1422082200:01:000:1101.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

27. Про надання згоди на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину України Круговому Артему Миколайовичу.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

28. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці України  Кубашті Вікторії Вікторівні.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

29. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину України  Кубашті Віктору Петровичу.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

30. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці України  Кубашті Юлії Вікторівні.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

31. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Лінкіній Юлії Володимирівні для ведення  особистого селянського господарства в межах с. Завидо-Борзенка  Криворізької сільської ради Добропільського району,  Донецької області. Кадастровий номер 1422084400:08:000:0057.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

32. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Літвінову Андрію Володимировичу для ведення  особистого селянського господарства в межах  с. Новокриворіжжя Криворізької сільської ради Добропільського району, Донецької області.  Кадастровий номер: 1422084400:04:000:0044.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України  Найдуку Валентину Володимировичу для  обслуговування та експлуатації будівлі контори  в межах с. Добропілля, по вул. Центральна (Леніна), 51б Криворізької сільської ради  Добропільського району Донецької області. Кадастровий номер: 1422082200:02:000:0360.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

34. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину України  Ольховику Анатолію Леонідовичу.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

35. Про надання згоди на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину України Орлову Анатолію Олександровичу.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  громадянці України Петренко Любові Миколаївні для городництва.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)  Сембратовичу Віктору Дмитровичу  с. Добропілля,  вул. Вані Бабанко , 1 Криворізької сільської ради для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Покровського району Донецької області. Кадастровий номер: 1422082200:02:000:0361.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

38. Про надання дозволу на складання  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину України Солосі Анатолію Ірікієвичу.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

39. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину України  Філімонову Сергію Володимировичу.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

40. Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Шавайді Риммі Григорівні для ведення  особистого селянського господарства в межах с. Лиман  Криворізької сільської ради Добропільського району,  Донецької області. Кадастровий номер: 1422088800:03:000:0028.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

41. Про передачу майна  комунальної власності.

ДОПОВІДАЧ: Павлова А.І.

 

42.Про надання згоди на передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Покровського району, що перебувають в управлінні Покровської районної ради Донецької області у комунальну власності  територіальної громади Криворізької сільської ради окремого індивідуально визначеного майна згідно з додатком.

ДОПОВІДАЧ: Павлова А.І.

 

43. Про затвердження  комплексної програми «Молодь, сім’я, діти»

на 2021-2025 роки.

ДОПОВІДАЧ: Грибаускас Л.І.

 

44. Про внесення змін до рішення Криворізької сільської ради  від 24.12.2020           

№ VІІІ/3-11 «Про створення юридичної особи - гуманітарного відділу Криворізької сільської ради та затвердження Положення про гуманітарний відділ Криворізької сільської ради».

ДОПОВІДАЧ: Грибаускас Л.І.

 

45.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  громадянину  України Городецькому Володимиру Володимировичу

Для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд розташованої за адресою  с. Зелене, вул. Київська, буд. 9 Криворізької сільської ради Покровського району Донецької області.

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо

встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (з метою приватизації земельної ділянки)   для будівництва і обслуговування житлового будинку,

господарських будівель і споруд с. Матяшеве, Криворізька сільська рада, вул. Кринична (кол. Кірова), буд. 43 Кадастровий номер 1422082200:05:000:0113.

(Регеді Юрію Володимировичу)

ДОПОВІДАЧ: Астахов П.М.

 

47. Різне.

 

 

Секретар ради                                                                     І.І.Козлова