Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів 19.04.2021

  • 291

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів Криворізької сільської ради на  2022 рік.

 

19.04.2021  створені  виконуючим обов`язки  завідувача сектору  економічного розвитку,                

          планування, інвестицій та регуляторної політики  Засядьвовк Мариною Валентинівною.

 

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів рішень Криворізької сільської ради:  «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно,  відмінне від земельної ділянки, на 2022 рік  Криворізької сільської ради Покровського району Донецької області»;

«Про встановлення розміру  ставок єдиного податку  для першої та другої групи фізичних осіб-підприємців та затвердження Положення про єдиний податок  на  території Криворізької сільської ради на 2022 рік»;

 «Про встановлення ставок та пільг  зі сплати земельного податку  на 2022 рік».

 

1.Проєкт рішення сесії Криворізької сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із

 сплати податку на нерухоме майно,  відмінне від земельної ділянки, на 2022 рік

Криворізької сільської ради Покровського району Донецької області»  розроблено сектором економічного розвитку,  планування, інвестицій та регуляторної політики  апарату виконавчого комітету Криворізької сільської ради. Проєктом регуляторного акта передбачається встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, які забезпечили б додаткові надходження до бюджету Криворізької сільської об’єднаної територіальної громади для реалізації місцевих програм.

 

2.Проєкт рішення сесії Криворізької сільської ради «Про встановлення розміру  ставок єдиного податку  для першої та другої групи фізичних осіб-підприємців та затвердження Положення про єдиний податок  на  території Криворізької сільської ради на 2022 рік» розроблено сектором економічного розвитку, планування, інвестицій та регуляторної політики апарату  виконавчого комітету Криворізької сільської ради. Проєктом регуляторного акта передбачається створити рівні права і можливості для всіх фізичних осіб - підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Криворізької сільської об’єднаної територіальної громади та  забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, що забезпечить фінансування програм.

 

3.Проєкт рішення сесії Криворізької сільської ради «Про встановлення ставок та пільг

зі сплати земельного податку  на 2022 рік»  розроблено сектором економічного розвитку,                  планування, інвестицій та регуляторної політики апарату  виконавчого комітету Криворізької сільської ради. Проєктом регуляторного акта передбачається виконати вимоги чинного законодавства та забезпечити надходження до бюджету Криворізької сільської об’єднаної територіальної громади, для виконання програм соціально-економічного розвитку Криворізької  сільської  об’єднаної  територіальної громади. 

 

Проєкти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу до них будуть розміщені 20 квітня  2021 року на офіційному сайті Криворізької сільської http://kryvorizka.gromada.org.ua/ - веб-сторінка «Регуляторні акти».

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даних  проєктів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них.

 

Зауваження та пропозиції надаються до Криворізької сільської ради та виконавчого комітету Криворізької сільської ради за адресою:

85030, с.Криворіжжя, вул.Центральна, 103 виконавчого комітету (для громадян), каб. сектору економіки (для юридичних осіб та ФОП); 04343168@ mail.gov.ua;

- за телефоном: +380979063088 (з мобільного).

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції становить 1 місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та його аналізу регуляторного впливу, в письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).