Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту Криворізької сільської ради на 2022 рік( зі змінами).

  • 278

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту Криворізької сільської ради на  2022 рік( зі змінами).

Проєкт  регуляторного акту   створений   головним спеціалістом сектору  економічного розвитку,       планування, інвестицій та регуляторної політики  Засядьвовк Мариною Валентинівною.

1.Проєкт рішення сесії Криворізької сільської ради «Про встановлення та затвердження ставок туристичного збору на 2022 рік».

Проєктом регуляторного акта передбачається встановити ставки на туристичний збір які забезпечили б додаткові надходження до бюджету Криворізької сільської об’єднаної територіальної громади для реалізації місцевих програм.

Проєкт регуляторного  акту  та аналіз регуляторного впливу до них будуть розміщені 02 серпня   2021 року на офіційному сайті Криворізької сільської http://kryvorizka.gromada.org.ua/ - веб-сторінка «Регуляторні акти».

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даного  проєкту регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них.

Зауваження та пропозиції надаються до Криворізької сільської ради та виконавчого комітету Криворізької сільської ради за адресою:

85030, с.Криворіжжя, вул.Центральна, 103 виконавчого комітету (для громадян), каб. сектору економіки (для юридичних осіб та ФОП); 04343168@ mail.gov.ua;

- за телефоном: +380979063088 (з мобільного).

Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції становить 1 місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та його аналізу регуляторного впливу, в письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).