У Криворізькій громаді відзначили День людей похилого віку

  • 445

Першого жовтня в Україні, як і в багатьох країнах світу, відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Цей день – данина шани, глибокої поваги всього народу до старшого покоління, людей, які вже зробили свій особистий вклад у розвиток країни та суспільства.

   Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже тепло людських сердець, моральна й матеріальна підтримка особливо відчуваються
у поважному віці. Старші люди пронесли крізь своє життя нетлінні та невмирущі людські цінності, вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили нас долати труднощі та бути достойними своєї держави.

У закладах Криворізької сільської ради було проведено тематичні бесіди, книжкові виставки, свята, години спілкування, присвячені Міжнародному дню людей похилого віку. Завдяки спонсорській підтримці люди похилого віку Криворізької громади отримали подарункові продуктові набори. Висловлюємо подяку небайдужим мешканцям громади, за допомогою яких було організовано та проведено зазначені святкові заходи.

Зичимо усім людям старшого покоління міцного здоров’я на довгі роки, бадьорості духу, невичерпної енергії, злагоди, благополуччя та мирного неба над головою!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису