Розвиток освітньої галузі у пріоритеті Криворізької громади

  • 210

На сучасному етапі розвитку територіальних громад в Україні на перший план виходить потреба реформування системи освіти, відповідно до потреб громади і освітніх тенденцій у сучасному світі.                                       

Успішне майбутнє громади залежить від розумної та здорової молоді. Тому керівництво Криворізької громади постійно докладає значних зусиль щодо забезпечення дітей максимально комфортними умовами для навчання та виховання. Головна мета – створити такі школи та садки, в яких буде приємно навчатись.

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що з метою якісного надання освітніх послуг здобувачам освіти громади, протягом поточного року, за особистою ініціативою голови сільради Анни Павлової та при сприянні депутатського корпусу було придбано сучасне мультимедійне та комп’ютерне  обладнання, меблі, підручники, спортивний інвентар.

Задля належного дотримання санітарних і протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу, здійснено закупівлю необхідних миючих і дезінфікуючих засобів, заплановано придбання засобів індивідуального захисту.

Фото без опису