Міні-ярмарок вакансій

  • 287

19 листопада Добропільським  міським  центром зайнятості був  проведений онлайн міні-ярмарок вакансій на платформі Zoom за участю ТДВ «Шахта «Білозерська» для безробітних, які перебувають на обліку у Добропільському МЦЗ.

Відкрила захід начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Валентина Гончарова. Вона відзначила, що проведення таких заходів сприяє ефективному підбору кадрів, оскільки роботодавець має змогу особисто поспілкуватись з потенційними кандидатами на робочі місця.

 Під час заходу провідна фахівчиня з адміністрування персоналу                        Вікторія Коваленко ознайомила учасників з інформацією про  діяльність підприємства,  презентувала вакансії та ознайомила  з умовами праці, рівнем заробітної плати, графіком роботи та з можливістю профнавчання.

Учасиники заходу отримали відповіді на численні питання. Претендентів на вакантні посади, яких зацікавили пропозиції роботодавця, запросили на працевлаштування.

  У заході взяли участь 12 осіб, вони отримали вичерпну інформацію про вакансії. Двоє учасників виявили бажання пройти співбесіду безпосередньо у роботодавця та приступити до роботи.


Фото без описуФото без опису

Інші новини

Всі новини