Напередодні Дня працівників сільського господарства в залі Покровської адміністрації міста Добропілля відбулись урочистості з нагоди вшанування величної праці трудівників сільського господарства

  • 578

В урочистостях взяли участь трудівники агропромислового комплексу, керівники сільгосппідприємств, ветерани сільськогосподарського виробництва.
З професійним святом аграріїв громади привітали Криворізький сільський голова, депутати Криворізької громади та вихованці  дитячого садка  « Калинка», керівник Броваренко Г.В. У вітальному слові Анна Іванівна  наголосила, що відзначення Дня працівників сільського господарства – це  визнання державою тяжкої хліборобської праці на благо України, свято справжніх господарів української землі, які щоденною працею прославляють наш край.
“Ваша робота нелегка, але дуже важлива. Адже Україна живе і працює завдяки невтомним трудівникам, які постійно дбають про землю”, - сказала сільський голова. Вона подякувала керівникам господарств, фермерам та простим трудівникам агропромислового комплексу за відданість хліборобській справі, отримані високі врожаї зернових, овочевих культур та побажала усім присутнім сприятливої погоди, щедрих врожаїв, міцного здоров’я, миру, сімейного затишку і благополуччя, успіхів, достатку, здійснення планів та задумів.
Були  вручені почесні грамоти і подяки тим, хто, доклавши потужних зусиль, здобув вагомі результати.

Фото без описуФото без описуФото без опису
 

Інші новини

Всі новини