Увага

Увага

  • Переглядів: 1049

Шановні жителі с,Криворіжжя та прилеглих сіл. З 14.09.2021 року прийом хворих лікарем Шевелевим М.О. буде проводитись в будівлі нової амбулаторії за адресою: с. Криворіжжя вул. Центральна 103.(за будівлею сільської ради)

8 вересня – День визволення Донбасу від фашистських загарбників

8 вересня – День визволення Донбасу від фашистських загарбників

  • Переглядів: 1351

Щороку 8 вересня відзначається знаменна дата – День визволення Донбасу від фашистських загарбників. Цього дня ми віддаємо данину поваги  тим, хто героїчно боронив свою землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, вшановуємо пам’ять тих, хто загинув, визволяючи рідний край від нацистських окупантів.

Попередження про небезпечне метеорологічне явище II рівня небезпечності (СМЯ II) по Донецькій області

Попередження про небезпечне метеорологічне явище II рівня небезпечності (СМЯ II) по Донецькій області

  • Переглядів: 238

Вночі 07 вересня на території Донецької області очікуються сильні заморозки у повітрі та на поверхні ґрунту 0-3° морозу. Збережуться вранці 07 вересня. (II рівень небезпечності, колір помаранчевий).

До уваги суб'єктів господарювання

До уваги суб'єктів господарювання

  • Переглядів: 216

Доводимо до відома, що з метою посилення економічного розвитку керівників підприємств та організацій України, а також формування ефективної моделі працевлаштування інвалідів, Громадськими організаціями Rotary Club Innovational та «Всеукраїнською Асоціацією Керівників Бізнесу» ініційовано проведення Національного Благодійного онлайн форуму Intellectual Online Ironman - «Управлінські рішення в сучасних умовах».

2021-2022 навчальний рік в умовах пандемії (рекомендації МОЗ)

2021-2022 навчальний рік в умовах пандемії (рекомендації МОЗ)

  • Переглядів: 259

В Україні стартував навчальний рік і тисячі школярів повернулися за парти в умовах пандемії коронавірусу. Поки що складно спрогнозувати, як на навчальний процес вплине пандемія коронавірусу у цьому навчальному році. Восени в Україні може розпочатися чергова хвиля захворюваності, причому на більш небезпечний штам «Дельта», а значить освітні установи можуть знову перевести на дистанційне навчання. З іншого боку, в 2021/2022 навчальному році багато чого залежатиме від рівня вакцинації педагогів. У липні Кабінет міністрів прийняв постанову: тепер школи в «жовтій», «помаранчевій» і навіть «червоній» зонах зможуть працювати в очному форматі, але за умови, якщо вакциновано 80% педагогічного персоналу. Якщо менше – школам доведеться перейти на дистанційне або змішане навчання.

Чи потрібна вакцинація людям, які  перехворіли  на COVID-19?  Які очікування від вакцинації?

Чи потрібна вакцинація людям, які перехворіли на COVID-19? Які очікування від вакцинації?

  • Переглядів: 287

Людям, які перехворіли на COVID-19, не варто відкладати вакцинацію на довше ніж 3 місяці тому що можна захворіти COVID-19 повторно. Тим більше що з’являються нові штами коронавірусної інфекції. Після хвороби імунітет зберігається 6-8 місяців, а у декого 1-3 місяці. Якщо ви хворіли на COVID-19, то ви можете вакцинуватися як по клінічному одужанню, так і через 1-3 місяці. 

Запрошуємо на свято Першого дзвоника!

Запрошуємо на свято Першого дзвоника!

  • Переглядів: 219

Є восени такий день, коли школа наповнюється дитячим сміхом, пишними бантами, турботливо зав’язаними краватками, радісним хвилюванням та оазисами квітів. Такі знайомі усім нам дива відбуваються, коли в гості завітає Перше вересня.