КОЖНОГО ПАЛІЯ БУДЕ ПОКАРАНО!

КОЖНОГО ПАЛІЯ БУДЕ ПОКАРАНО!

  • Переглядів: 223

Протягом 21-28 березня  рятувальники 19 ДПРЗ ліквідували 34 пожежі сухостою. Займання сухої трави виникали в м. Добропілля, м. Білицьке, с. Шахове, с. Золотий Колодязь, с. Лиман, смт. Водянське.

Співробітники Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області вимагають дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки і в першу чергу, не палити траву на території своїх присадибних і дачних ділянках До уваги

Співробітники Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області вимагають дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки і в першу чергу, не палити траву на території своїх присадибних і дачних ділянках

  • Переглядів: 222

З приходом весни активність паління сухої трави зростає і відповідно зростає кількість пожеж, що виникають через порушення елементарних правил пожежної безпеки. На жаль, ні застереження рятувальників, ні небезпека втратити нажите майно не зупиняють населення. Люди активно палять сміття на городах та відкритих територіях, що в кінцевому підсумку призводить до виникнення пожеж з непоправними наслідками.

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ До уваги

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ

  • Переглядів: 238

Звертаємось до кожного з проханням, у разі прибуття (поселення) вимушено-переміщених осіб з зони воєнних дій на території будь-якого села громади,  звертатися до сільської ради для реєстрації таких осіб.