Участь учнів шкіл Криворізької громади в Міжнародному мовно-літературному конкурсі  імені Тараса Шевченка

Участь учнів шкіл Криворізької громади в Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка

  • Переглядів: 301

Наприкінці жовтня поточного року заклади загальної середньої освіти Криворізької сільської ради долучилися до проведення ІІ (районного) етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Учасниками заходу стали учні опорного закладу освіти «Добропільський ліцей» та Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Криворізької сільської ради. Загальне кураторство по організації та проведенню конкурсу в громаді здійснювала фахівець гуманітарного відділу Криворізької сільської ради – Верем’єва Наталя Василівна.

Офісом Президента України розроблено "Довідник безбар'єрності"

Офісом Президента України розроблено "Довідник безбар'єрності"

  • Переглядів: 198

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради інформує, що за ініціативою Першої Леді України Олени Зеленської, за участі багатьох експертів і авторів (правозахисників, психологів, батьків, які виховують дітей з інвалідністю, українських та міжнародних експертів) Офісом Президента України розроблено "Довідник безбар'єрності", який покликаний зафіксувати нові норми безбар'єрної мови та стати гідом з коректного спілкування.

Участь представників гуманітарного відділу Криворізької сільської ради в обласному засіданні колегії

Участь представників гуманітарного відділу Криворізької сільської ради в обласному засіданні колегії

  • Переглядів: 193

27 жовтня поточного року о 10.00 відбулося позачергове засідання колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації. Засідання пройшло в онлайн-режимі, через вжиття заходів щодо запобігання поширенню в області випадків захворювань, спричинених коронавірусом SARS-Co-2 (2019-nCoV).

Тиждень української мови у Вікіпедії

Тиждень української мови у Вікіпедії

  • Переглядів: 202

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з громадською організацією "Вікімедіа Україна" оголошують Тиждень української мови у Вікіпедії. Марафон, присвячений Дню української писемності та мови, триватиме з 11 жовтня по 01 листопада 2021 року. Він має на меті поліпшити чи створити понад 200 тематичних статей у Вікіпедії про історію, сучасність, фонетику, морфологію, діалекти української мови, видатних учених-мовознавців тощо.

Всесвітній тиждень медіаграмотності

Всесвітній тиждень медіаграмотності

  • Переглядів: 248

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що відповідно до ініціативи Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) від 2012 року щоосені проходить Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності (Global MIL Week), який також відзначається і в Україні.

Привітання

Привітання

  • Переглядів: 257

Шановні працівники та мешканці громади! 

ДО УВАГИ!

ДО УВАГИ!

  • Переглядів: 263

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації спільно з ГО «Союз ветеранів АТО з інвалідністю», у співпраці з КЗ «Донецький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями», КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр», КЗ «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги, реабілітації», ДНЗ «Донецький центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» розпочинає реалізацію 2-х проєктів, спрямованих на підвищення рівня адаптації та соціалізації осіб з інвалідністю:

У Криворізькій громаді відзначили День людей похилого віку

У Криворізькій громаді відзначили День людей похилого віку

  • Переглядів: 447

Першого жовтня в Україні, як і в багатьох країнах світу, відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Цей день – данина шани, глибокої поваги всього народу до старшого покоління, людей, які вже зробили свій особистий вклад у розвиток країни та суспільства.

Напередодні Дня працівників освіти у Криворізькій сільській раді  вітали освітян громади

Напередодні Дня працівників освіти у Криворізькій сільській раді вітали освітян громади

  • Переглядів: 335

3 жовтня 2021 року Україна відзначає День працівників освіти. Професійне Міжнародне свято працівників освіти було засновано ЮНЕСКО в 1994 році. В Україні це свято, згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року, відзначається в першу неділю жовтня.