Європейський тиждень спорту

Європейський тиждень спорту

  • Переглядів: 227

Цьогоріч в рамках проведення Європейського тижня спорту, національним координатором якого виступає Національний олімпійський комітет України, під егідою Європейської комісії та під девізом «#BeActive», в закладах освіти Криворізької сільської ради проводиться низка спортивно-виховних заходів: «Веселі старти», змагання, естафети, ігри, турніри, конкурси, руханки, козацькі розваги, тематичні уроки та заняття  

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради долучився до участі у «Школі відповідального батьківства»

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради долучився до участі у «Школі відповідального батьківства»

  • Переглядів: 247

Протягом 14-15 вересня поточного року за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації відбулося дводенне навчання тренерів та вчителів за програмою «Школа відповідального батьківства» у місті Святогірськ. 

У Криворізькій громаді відбулися футбольні змагання до Дня фізичної культури та спорту

У Криворізькій громаді відбулися футбольні змагання до Дня фізичної культури та спорту

  • Переглядів: 310

12 вересня в селі Добропілля Криворізької сільської ради відбулися футбольні змагання серед чоловічих аматорських збірних команд. Спортивний захід був приурочений до відзначення Дня фізичної культури та спорту України.

Організація навчання осіб з особливими освітніми потребами  в закладах освіти Криворізької сільської ради

Організація навчання осіб з особливими освітніми потребами в закладах освіти Криворізької сільської ради

  • Переглядів: 223

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 30.08.2021 № 1/9-436 «Щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами у закладах загальної середньої освіти у 2021/2022 навчальному році», з метою     створення рівних можливостей та вільного доступу до освіти, задоволення особливих освітніх потреб всіх учасників освітнього процесу, створення інклюзивного освітнього середовища, повідомляємо, що гуманітарним відділом Криворізької сільської ради відпрацьовано питання співпраці Криворізької та Добропільської громад щодо надання послуг «Інклюзивно-ресурсного центру» Добропільської міської ради,  укладено відповідний договір з Добропільською ОТГ.

До уваги!

До уваги!

  • Переглядів: 237

Гуманітарний відділ Криворізької сільської ради повідомляє, що в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту України 12 вересня о 09.00 в селі Добропілля (Панський сад) відбудуться футбольні змагання серед чоловічих аматорських збірних команд. Запрошуємо вболівальників підтримати спортсменів!